Onze salonboten Libelle, La Reine en Prix d'eau hebben als thuishaven het Amstel Hotel. Wij varen tochten vanaf elke gewenste lokatie aan de Amsterdamse grachtengordel. Omdat elke tocht speciaal is, hebben wij een Amsterdams boekingskantoor, Classic Boat Tours. Classic boat Tours is volledig op de hoogte van alle mogelijkheden die Amsterdam biedt.

De Anna van Oranje heeft geen eigenlijke thuishaven; zij zwerft en vaart waar haar gasten willen! Elke dag op de Anna van Oranje is een unieke belevenis, die wij graag persoonlijk met u invullen. Dat gaat van vaargebied tot en met catering. In principe varen we dagtochten; enkel in het Amsterdamse varen we kortere tochten op het Ij.

De minimale duur van een vaartocht met onze boten is anderhalf uur.

Personen Leegvaar* 1,5 uur varen Per extra uur
Libelle
La Reine
Prix D'eau
35
22
12
120
75
65
510
355
265
340
210
160
De Anna Van Oranje kan voor een hele of halve dag gehuurd worden. De prijzen daarvoor zijn respectievelijk 995 en 1500 euro.
Prijzen zijn exclusief 6% btw.
*Leegvaar - leegvaren doen we om u op te halen en weer af te zetten op de plaats van bestemming. Ligt deze binnen de grachtengordel dan geldt het bovenstaande tarief. Wilt u op andere plaatsen opstappen danwel afstappen dan offreren wij u de bijbehorende leegvaarkosten.